Tudnivalók - Logicarium Új

Tartalomhoz ugrás

Tudnivalók

A programok többféle formában, időszakban működhetnek:
           - Félnapos tréning vagy játszóház program (időtartama 4 óra)
                        - a székhelytől 50 km-es körzeten belül
           - Egésznapos tréning vagy játszóház program (8 órás időtartam)
                        - teljes napos játszóház. (pl.:9-17 h-ig)
           - Kétnapos vagy három napos program.
                        - az egész napos programmal azonos, szintén napi 8 órában
           - Több napos rendezvény. Egyedi megbeszélés és igények alapján.
Technikai információk:
- A játszóház építését és bontását a programok megkezdése előtt és befelyezése után végezzük a biztonságos működés érdekében.
- Minden program előtt az eszközöket átvizsgáljuk és az esetleges hibákat kijavítjuk, az alkalomra megfelelően felkészítjük!
- A játékokat, eszközöket a rendezvény helyszínére szállítjuk és rendeltetésének megfelelően, annak használatára összeállítjuk, szereljük.
- Hozzáértő és kellő szakértelemmel rendelkező, a játékok, eszközök típusától függő létszámú animátor csapattal jelenünk meg  a rendezvényeken.
- Az egész napos vagy több napos programok esetében, bizonyos eszközök vagy játékok alkalmazásánál a programok menete során félidőben alkalmanként, pár perces szünetet beiktatunk - egyeztetés alapján - a játékok átállítása vagy ellenőrzése céljából.
- Asztali játékok esetében nincs módunkban szállítani nagyobb mennyiségű asztalt és széket, ezért ennek megoldásában mindig a szervezőktől kérünk segítséget a szükséges installáció biztosításához.
- A felhasznált eszközök, játékok szétszerelt állapotban kerülnek elszállításra a rendezvény helyszínére. Ezek töbnyire jelentős súllyal rendelkeznek. Ezért lehetőség szerint kérjük a szervezőket, hogy biztosítsák a szállító jármű legközelebbi bejutását az eszközök, játékok felállításának helyszínéhez. Köszönjük!   A programok és játszóház típusok árai aszerint változnak, hogy milyen kombinációban szeretnék megrendelni azokat. Többféle játékpark esetében a költség is függ a játékok típusától, az animátorok létszámától, a helyszínre szállítandó tételek mennyiségétől. Szintén változhat attól, hogy egy vagy több napra terveznek programot.
Az alapárak csökkennek, kedvezőbbek, ha egyszerre több játszóház kombinációt választ vagy több napos rendezvényben gondolkodik.
A programok után minden esetben hivatalos számlát állítunk ki!
A költségek minden esetben tartalmazzák a szállítást, építést, bontást, felügyeletet, szakszerű segítséget a programokon és a folyamatos animátor részvételt!


___________________________________________________________________________________________________________________________________
Program szolgáltatás:
Fejlesztő programok rendelése előtt, kérem olvassa el ezt a rövid tájékoztatót!
Amennyiben kérdés lenne, keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat:
Mátrai Zsolt
9023. Győr, Ifjuság krt. 43. (Magyarország)
Tel.: +36-70/216-4430
Facebook oldalunk:
Átlépés a MATRAIWOOD oldalra, ahol logikai- és készségfejlesztő fajátékokat találhatunk, melyeket meg is vásárolhatjuk.
A termékek:
- Ördöglakatok
- Kirakó játékok
- Golyós, ügyességi játékok
- Fejlesztő játékok


Az oldalon található szellemi és tárgyi alkotások, ötletek, Szerzői Jogi Oltalom alatt állnak!
Vissza a tartalomhoz