Logic túrák - Logicarium

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Logikai túrák, szabadidős programok a természetben:


 

Az emberi elme egészen eltérő módon működik, ha a megszokottól eltérő környezetbe kerül. Szokatlan reakciókat fedezhetünk fel magunkon a város vagy a megszokott környezet elhagyásával. Nagyon sok dologra másképp reagálunk a természetben! Erdőkben, mezőkön vagy a dombokat járva, különös élményekben lehet részünk főleg, ha egy érdekes és szokatlan túra útvonala során logikai-, ügyességi- és más egyéb akadályokkal találjuk magunkat szembe! E túrákon főként a logikánkra és megoldókészségünkre van szükségünk elsősorban, de a fizikai és lelki állóképességünket is letesztelhetjük!
Mindez élmények fokozhatóak, ha baráti körben, vagy munkatársakkal éljük át és tapasztaljuk meg! Igazi, átfogó, közös csapatmunkára lesz szükség, hogy minden akadályon sikeresen átjussunk és teljesíthessük a túra során az érdekes és sokszor meglepő feladatokat!
A túra végére, talán kicsit fáradtan de vidáman megünnepelhetjük a nap sikereit, élményeit! Ezeket az együttes megtapasztalásokat sok más területen is kamatoztathatjuk a későbbiekben!

 
 
 

Kisebb Céges csoportoknak, baráti társaságoknak szervezünk különleges, élményekben gazdag logikai kalandtúrákat!
A csapatok miután nekiindulnak Ezek leküzdése után lehet továbbhaladni a túraszakaszon! Amennyiben sikertelen a megoldás vagy részben sikeres, plusz feladatokkal nehezülhet a pályaszakasz! Több akadály nehezíti az útvonalat és a csapat minden tagjának ki kell használnia a képességeit! A közös munka és küzdelem meghozza végül a gyümölcsét és sikeresen célba érhet a csapat!


A túrák maximális létszáma 15 fő, az ajánlott korhatár 12 - 60 év közötti.
/A túrákat mindenki saját felelősségére látogathatja!/
Jelenleg a Bakony területén szervezünk Logikai túrákat, de kérésre más helyszínek is megoldhatók.

 
 
 


Az oldalon található szellemi és tárgyi alkotások, ötletek, Szerzői Jogi Oltalom alatt állnak!
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz